fbpx Ny redaksjonell oppdatering! | Clue Norge AS

Prøv Clue gratis

Clue er ordboken som dekker alt fra dagligtale til spesialisert fagspråk. Dette er ordboken for alle. Bruk den på jobb, skole, hjemme og på ferie.
Prøv Clue Premium, vi gir deg 20 oppslag gratis.

Juni 2022 - ny versjon av Norges største fagordbok er lansert!

Vi har gleden av å lansere Clue versjon 10.14 med oppdatert innhold og tilpasninger til nye operativsystemer. Liste over disse finnes på våre nettsider.

Redaksjonelt innhold

norsk-engelsk/engelsk-norsk ordbok er det lagt til nærmere 8000 nye oversettelser av juridiske ord innen familierett, EU-rett og forvaltning, samt forsikring og regnskap. Det er også lagt til allmenne ord og uttrykk. Du får tilgang til nytt innhold alt avhengig av hvilken ordboktype du har.

Arbeidet med å legge inn EU-terminologi fortsetter og fokusområdene fremover vil fortsette å være jus, finans, teknologi, miljø og helse (medisin/sykehus).

For deg som bruker av Clue betyr det at du har tilgang til standardiserte oversettelser som brukes innen EU i tillegg til alt annet ordboken inneholder.

norsk-tysk/tysk-norsk ordbok har flere allmenne ord og uttrykk blitt lagt til, i tillegg til at grammatikken har blitt forbedret.

Vi takker alle våre aktive brukere for at dere bidrar til innholdet i Clue slik at vi kan tilby Norges mest omfattende og oppdaterte fagordbok.

Vennlig hilsen

oss i Clue Norge